Start werkzaamheden Brücknerlaan

4 september '17

Na de Haendellaan en het parkeerterrein aan de oostkant van het winkelcentrum, is nu de herinrichting van Brücknerlaan aan de beurt. De komende maanden wordt het werk in 2 fases uitgevoerd. 

Planning

Vanaf 4 september starten de werkzaamheden aan de Brücknerlaan. In het deel tussen de Schubertlaan en de Beethovenlaan wordt in 2 fases gewerkt aan de vervanging van de riolering en het wegdek wordt voorzien van klinkerbestrating. Ook het gebied voor de Brücknerlaanflat wordt in de werkzaamheden meegenomen.  

Fase 1

Vanaf de Beethovenlaan tot en met de inrit van de parkeerplaats bij de tijdelijke bibliotheek: hier wordt gewerkt van 4 september tot begin oktober 2017.  

Fase 2

Vanaf de aansluiting Schubertstraat tot aan de inrit bij de tijdelijke bibliotheek: deze werkzaamheden starten begin oktober en duren tot medio november 2017.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden blijft het parkeerterrein aan de oostkant van het winkelcentrum bereikbaar. Via omleidingsborden wordt het verkeer omgeleid, zodat het parkeerterrein bereikt kan worden.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat gaat er nog meer gebeuren? Bekijk het plan