Afwerking sanitair

De tijd dat je na de oplevering nog flink aan de slag moest om je nieuwe huis de luxe te geven die je wilde, ligt achter je. Standaard wordt jouw nieuwe woning in Stelaertshoeve namelijk voorzien van luxe sanitair!

Toiletruimte

Het sanitair in de toiletruimte op de begane grond is van Villeroy & Boch en in wit uitgevoerd. Het toilet met inbouwreservoir is van het type O Novo met een bijpassende softclose toiletbril. Het fonteintje is ook van Villeroy & Boch, type O Novo en het fonteinkraantje is van Grohe.

Toilet O.novo
Fonteintje O.novo
Fonteinkraan Grohe Universal

Badkamer

Ook in de badkamer is gekozen voor sanitair van Villeroy & Boch, eveneens in wit. Het toilet is hetzelfde als in het toilet op de begane grond: type O Novo met inbouwreservoir, ook hier met bijpassende softclose toiletbril. De wastafel is eveneens van Villeroy & Boch, van de lijn Omnia Architectura. Boven de wastafel hangt een spiegel van 80x60cm. De kranen zijn van het kwaliteitsmerk Grohe. 

Heerlijk douchen kun je in de douchehoek met een vaste glazen douchewand van Novellini Young. Het water loopt hier weg via een Premiumline douchegoot van 70cm. De thermostatische douchekraan is van het merk Grohe, type Eurosmart. Aan de muur komt een glijstang met douchekop van de serie New Tempesta.

Douchegoot Premiumline
Wastafel Omnia Architectura
Glijstang New Tempesta

Tegels

De wandtegels in toilet en badkamer zijn van het merk Mosa. De afmeting is 20x25 cm en de tegels worden liggend gezet. Je hebt keuze uit 5 kleuren. De wand in het toilet wordt tot ca. 1.50 meter hoogte betegeld, daarboven komt spuitwerk. In de badkamer worden de tegels tot aan het plafond doorgezet.

Op de vloer in toilet en badkamer komen tegels van 30 x 30 cm, eveneens van Mosa. Hier kun je kiezen uit 4 kleuren.