Opgeleverd

Afwerking woningen in Stelaertshoeve

30 mei '17

Als je op zoek bent naar een nieuw huis, dan let je ook op de afwerking in én rondom je nieuwe woning. Voor de woningen in Stelaertshoeve bieden we een compleet pakket van mooie, kwalitatief hoogwaardige producten. Zo weet je dat je bij oplevering meteen een compleet huis hebt! 

Keuken

In elke woning in Stelaertshoeve komt een compleet ingerichte keuken, voorzien van apparatuur. Je kookt op een gasfornuis met een moderne afzuigkap erboven. Elke woning krijgt standaard een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. 

Sanitair en tegels

De tegels in jouw nieuwe woning zijn van het bekende merk Mosa, de kranen in toilet en badkamer van Grohe. Het sanitair is van Villeroy & Boch. Meer informatie over de afwerking van badkamer en toilet vind je hieronder:

Energielabel A

Op gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid scoort een nieuwbouwwoning hoger dan een bestaande woning. De woningen in Stelaertshoeve hebben allemaal het energielabel A. Hoger kan niet, goed voor het milieu én je portemonnee dus!

Alle huizen krijgen vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping (inclusief de badkamer). In Stelaertshoeve heb je dus nooit koude voeten. Bovendien zijn de woningen uitgerust met zonnepanelen op het dak. Je wekt zo zelf al energie op.

Een groene omgeving

Niet alleen aan binnen- en buitenzijde van de woningen is veel aandacht besteed, openbaar gebied en groen zijn ook belangrijk! Aan de voorzijde van de woningen wordt een afscheiding van beuken aangeplant. Elke woning krijgt standaard een met hedera begroeid hekwerk in de achter- of zijtuin met een eigen toegangspoort. Jouw nieuwe woonomgeving ziet er dan meteen al 'groen' en netjes uit. En je hoeft het zelf na oplevering niet te regelen. Mooi toch?