Feestje op de bouwplaats

21 juni '18

De bouw van de woningen van Stelaertshoeve gaat hard. Hoog tijd om daar samen met de toekomstige bewoners even bij stil te staan.... Samen met Hans Broekman van de gemeente Tilburg verrichtte Frans van den Boomen, ontwikkelingsmanager bij BPD, de officiële handeling. Het leek even mis te gaan, maar uiteindelijk ging de confetti samen met heel veel zeepbellen en champagnekurken de lucht in!

Hoogste punt bereikt

Gedurende de bouw van onze nieuwbouwwoningen vieren we samen met de toekomstige bewoners graag een feestje, vaak is dat bij start bouw. In december 2017 startte aannemer Dura met de bouw van de woningen. Op dat moment was bijna de helft van de koopwoningen verkocht.

Inmiddels is het hoogste punt van de woningen bereikt en hebben we voor alle woningen een koper gevonden. De overeenkomst voor de laatste woning wordt maandag 25 juni getekend. Nog vóór oplevering zijn alle woningen verkocht, een prachtig resultaat.

Wie worden jouw buren?

Tijdens de borrel na het officiële gedeelte hebben alle kopers gelegenheid gehad om met hun toekomstige buren kennis te maken. Van het groene veld dat voor de woningen in de buurt ligt werd door de kinderen al goed gebruik gemaakt. Hier gaan we ook nog een speeltuintje realiseren. Binnenkort meer hierover....