Tijdelijke verplaatsing markt

1 juli '16

De werkzaamheden rondom het Wagnerplein vorderen: na de verplaatsing in januari 2016 verhuist de markt nog één keer naar een nieuwe, tijdelijke plek. Hier blijft de markt staan tot het autovrije plein gereed is: dat wordt in de toekomst de locatie van de markt.

Waarom?

Langzaam maar zeker verplaatsen de werkzaamheden zich naar het terrein ten zuiden van het Wagnerplein, waar de markt nu tijdelijk wordt gehouden. Hier wordt vanaf juli gestart met het slopen van de oude gebouwen van bibliotheek en Ronde Tafelhuis. Ook werkzaamheden aan de riolering staan hier op de planning, waarna in het najaar gestart wordt met de uitbreiding van het winkelcentrum. Daarom verschuift de markt nog één keer tot haar definitieve nieuwe locatie klaar is.

Hoe lang?

Vanaf 1 juli 2016 staat de markt langs de Haendellaan op het parkeerterrein bij de Emté, op de vertrouwde vrijdag van 11.00 - 17.00 uur. Pas als het autovrije plein tussen het winkelcentrum en het Von Weberpark klaar is, verhuist de markt voor de laatste keer. Wat merk ik ervan? Tijdens de markt zal het parkeerterrein voor de Emté niet toegankelijk zijn.

De laatste ontwikkelingen Nieuws
Bibliotheek Wagnerplein, Ronde Tafelhuis en Stadswinkel Feestelijke opening