Wat maakt het nieuwe Wagnerplein bijzonder?

Voor we startten met de verbouwing van het winkelcentrum hebben we een aantal winkeliers geïnterviewd. "De positiviteit merk je nu al", "Het ziet er super uit", "Een supermoderne nieuwe winkel, helemaal van nu", "Ik ben erg positief over de plannen" tot "Straks zitten we echt op een toplocatie aan het plein". Dat zijn de reacties van de winkeliers die we vroegen wat het nieuwe Wagnerplein zo bijzonder maakt. Maak kennis met......

Corien Hop

Bibliotheek Midden-Brabant.
“Als we straks samen met het Ronde Tafelhuis en Stadswinkel Noord in het definitieve gebouw trekken, zitten we echt op een toplocatie aan het plein. We verwachten nog meer aanloop, omdat we dan voor iedereen nog beter zichtbaar zijn".

Maak kennis met Corien

Corien Hop

Pieter van der Velden

Supermarktmanager bij Albert Hein.
"Ik ben positief en denk in kansen. Er ligt hier een grote kans om het winkelcentrum weer mooi te maken en te moderniseren. Ik zie uit naar de nieuwbouw en de facelift die het winkelcentrum gaat krijgen. Dat geeft ook de buurt een jonger en frisser aanzicht".

Maak kennis met Pieter

Pieter van der Velden

Ton van den Bersselaar

Van den Bersselaar Optiek.
“Ik verwacht er heel veel van! Wat ik belangrijk vind voor de nieuwe invulling van het winkelcentrum is de branchering. Het zou mooi zijn als er net als vroeger wat meer zelfstandige ondernemers worden toegevoegd". 

Maak kennis met Ton

Ton van den Bersselaar

Pieter Smit

Vishandel Nico Smit.
"Als straks het nieuwe plein aan de zuidkant van het winkelcentrum er is, zijn er volop mogelijkheden voor activiteiten”, zegt Pieter. “Net als vroeger, toen hier van alles werd georganiseerd, zoals bijvoorbeeld themaweekenden”.

Maak kennis met Pieter

Pieter Smit

Paul Goossens

Gall & Gall.
“Het winkelcentrum moet wat meer uitnodigend worden. Het mag wat kleurrijker, een reflectie van de wijk zelf als het ware”, voegt Paul toe. Ook de plannen in de omgeving van het winkelcentrum dragen daar aan bij. Zoals Sportcentrum De Drieburcht, die in december werd geopend. “Daar gaat echt een positieve impuls van uit".

Maak kennis met Paul

Paul Goossens