Logo Logo

Bibliotheek Wagnerplein

De Bibliotheek Wagnerplein is onderdeel van de Bibliotheek Midden-Brabant. Dit is de grootste openbare bibliotheek van Noord-Brabant.

Je kunt hier terecht voor boeken, muziek, films en games. Maar ook als het gaat om educatie en recreatie heeft de bibliotheek veel te bieden. Denk aan cursussen, lezingen en tal van andere inspirerende activiteiten. Maak kennis met Corien Hop van de bibliotheek.

Bibliotheek Nieuwe Stijl

Vanaf de verhuizing naar de tijdelijke locatie gaat de bibliotheek bouwen aan de ‘Bibliotheek Nieuwe Stijl’. Het wordt een plek waar kennis en verhalen gedeeld kunnen worden. De bibliotheek wil hiertoe niet alleen de collectie inzetten, maar ook een podium bieden en een werkplaats creëren voor nieuwe initiatieven en ideeën. Zo wordt jouw bibliotheek aan het Wagnerplein een dynamische en inspirerende plek waar je ontmoet, ontdekt, ontwikkelt en ontspant. Dit alles doet de bibliotheek vooral niet alleen. Jij bent uitgenodigd om samen met hen invulling te geven aan de Bibliotheek Nieuwe Stijl. Neem voor meer informatie een kijkje op www.bibliotheekmb.nl

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?