Logo Logo

Visie nieuwe Wagnerplein

Vanaf 2016 wordt in verschillende deelplannen gebouwd aan het nieuwe Wagnerplein en de directe omgeving. Het winkelcentrum heeft een volledige facelift gekregen. 

Wat is nieuw, wat wordt vernieuwd?

Het plein en het Von Weberpark worden helemaal vernieuwd en er komen verschillende andere voorzieningen en woningen. Sportcomplex de Drieburcht en zorgcentrum de Nieuwe Heikant werden al eerder gebouwd en zijn inmiddels volop in bedrijf. In mei 2018 verhuizen de bibliotheek, ontmoetingscentrum het Ronde Tafelhuis en de Stadswinkel Noord naar hun nieuwe onderkomen naast sportcentrum de Drieburcht. De uitbreiding van het winkelcentrum met extra winkelruimte is inmiddels gerealiseerd en ook de erboven gelegen huurappartementen zijn opgeleverd.

Wat maakt het nieuwe Wagnerplein bijzonder?

Het Wagnerplein is hét winkelhart van Tilburg Noord en de huiskamer van de wijk. Alle winkels voor dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen en voorzieningen, zoals Sportcentrum de Drieburcht, de bibliotheek, zorgvoorzieningen van de Nieuwe Heikant en het wijkpark zijn hier te vinden. Winkelcentrum Wagnerplein, het plein en park krijgen een nieuw gezicht. Wat maakt het nieuwe Wagnerplein bijzonder? Maak kennis met enkele winkeliers van het Wagnerplein.

Deelplannen Wagnerplein

Vanaf 2016 worden in verschillende fases eengezinswoningen en appartementen gerealiseerd op en rondom het nieuwe Wagnerplein en het park. Bekijk de deelplannen en lees meer over de verschillende fases.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?