Visie nieuwe Wagnerplein

Sinds 2016 wordt in verschillende deelplannen gebouwd aan het nieuwe Wagnerplein en de directe omgeving. Het winkelcentrum heeft al een volledige facelift gekregen. 

Wat is nieuw, wat wordt vernieuwd?

Het plein is helemaal vernieuwd en het Von Weberpark krijgt een nieuw gezicht. Ook aan verschillende andere voorzieningen en woningen is gedacht. Sportcomplex de Drieburcht en zorgcentrum de Nieuwe Heikant werden al eerder gebouwd en zijn inmiddels volop in bedrijf. In mei 2018 zijn de bibliotheek, ontmoetingscentrum het Ronde Tafelhuis en de Stadswinkel Noord verhuisd naar hun nieuwe onderkomen naast sportcentrum de Drieburcht. De uitbreiding van het winkelcentrum met extra winkelruimte is inmiddels gerealiseerd en ook de erboven gelegen huurappartementen zijn opgeleverd.

Wat maakt het nieuwe Wagnerplein bijzonder?

Het Wagnerplein is hét winkelhart van Tilburg Noord en de huiskamer van de wijk. Alle winkels voor dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen en voorzieningen, zoals Sportcentrum de Drieburcht, de bibliotheek, zorgvoorzieningen van de Nieuwe Heikant en het wijkpark zijn hier te vinden. Winkelcentrum Wagnerplein en het plein hebben een complete metamorfose ondergaan en ook het park krijgt nog een nieuw gezicht. Wat maakt het nieuwe Wagnerplein bijzonder? Maak kennis met enkele winkeliers van het Wagnerplein.

Deelplannen Wagnerplein

Vanaf 2016 is al in verschillende fases gewerkt aan uitbreiding van het winkelcentrum en de realisatie van eengezinswoningen en appartementen op en rondom het nieuwe Wagnerplein en het park. Bekijk de deelplannen en lees meer over de verschillende fases.

Deelplannen nieuwe Wagnerplein
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat is er al gebeurd rond het Wagnerplein? Bekijk de deelplannen